Sieraden online

Ben je op zoek naar unieke sieraden online? Ontdek dan de bijzondere sieraden van CLIC by Suzanne. Minimalistisch, elegant en betaalbaar. Bekijk het assortiment aan bijzondere sieraden die opvallen in hun eenvoud.

Bijzondere sieraden online

CLIC by Suzanne is een Nederlands sieradenlabel met handgemaakte sieraden. Alle items worden in eigen atelier ontworpen en gemaakt. De sieraden zijn gemaakt met speciale technieken en van bijzonder materiaal. Je herkent de sieraden meteen aan de elegante en minimalistische designs. De krachtige vormen De sieraden dragen erg licht doordat veel items zijn gemaakt van aluminium. De tijdloze sieraden hebben een magnetische sluiting zodat ze gemakkelijk omgedaan kunnen worden.

Sieraden online kopen

Magneetsluiting armband

Ervaar het gemak van magnetische sluitingen met de sieraden van CLIC by Suzanne. Hierdoor zijn de sieraden gemakkelijk om te doen. Een magneetsluiting van een armband zorgt ervoor dat je hem zonder behulp van anderen om kunt doen. Daarnaast doen de sluitingen niet tekort aan het design doordat ze onzichtbaar verwerkt zijn in het ontwerp. Bekijk de armbanden met magneetsluiting hier.

Sieraden cadeau

Ben je op zoek naar unieke sieraden als cadeau? Verras je geliefde met de sieraden van CLIC by Suzanne. Je vindt altijd het juiste cadeau tussen onze ruime collectie sieraden. Vervolgens pakken wij deze mooi in. Een leuk cadeau om te geven én te krijgen.

Cadeautip: Thinking of You armbandje of collier. Geef dit armbandje met een persoonlijk bericht erbij. Hiermee laat je meteen zien wat iemand voor je betekent!

Sieraden op maat

De sieraden van CLIC by Suzanne zijn handgemaakt in ons atelier in Den Bosch. Doordat alle sieraden in eigen atelier worden bedacht en gemaakt, is het ook mogelijk om sieraden op maat te maken. Heb je een speciaal verzoek? We maken jouw sieraad naar wens mogelijk. De sieraden van CLIC by Suzanne zijn handwerk en puur vakmanschap!

Gemakkelijk sieraden online bestellen

Bestel jouw favoriete sieraden online bij CLIC by Suzanne. De sieraden van CLIC by Suzanne hebben altijd een uniek Dutch design, maar ook heel betaalbaar. Je betaalt bij bestellingen boven de € 55 geen verzendkosten in heel Nederland. Ontdek ons assortiment bijzondere sieraden online:

Bekijk de volledige sieradencollectie