As- en herdenkingssieraden

Wij maken prachtige as- en herdenkingssieraden op verzoek. Geef je vragen/wensen door via ons contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op! 

 

Stel hier jouw vraag


Bij CLIC by Suzanne begrijpen we de diepgaande emoties en herinneringen die gepaard gaan met het verlies van een dierbare volledig. We koesteren de waarde van deze bijzondere momenten en hebben een collectie sieraden samengesteld die speciaal zijn ontworpen voor het dragen van as- of herdenkingssieraad. 
 

Armband Vier bogen A32 mat|glansArmband Twee boogjes A34

In alle kleurencombinaties mogelijk!Maak gemakkelijk online een afspraak bij ons in het atelier om jouw wensen en ontwerp in kaart te brengen via deze link: Kom langs in het atelier.

Stijlvolle, unieke en tijdloze designs

De sieraden van CLIC by Suzanne worden gekenmerkt door tijdloze ontwerpen die speciaal zijn vervaardigd om de diepere betekenis achter elk stuk te weerspiegelen. Met zorg en aandacht voor detail creëren we assieraden die zowel esthetisch als betekenisvol zijn.

Onze assieraden zijn voorzien van een handige magnetische sluiting, waardoor ze moeiteloos en onzichtbaar sluiten. Deze innovatieve sluiting voegt niet alleen een vleugje praktisch gemak toe, maar versterkt ook de emotionele waarde van het dragen van deze speciale stukken.

 

Persoonlijk en handgemaakt voor jou

Wat deze collectie nog specialer maakt, is het feit dat elk stuk met de hand wordt vervaardigd. Dit betekent dat elk sieraad een uniek karakter krijgt dat perfect aansluit bij de individualiteit van jouw herinneringen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je de mogelijkheid hebt om meerdere stukken te combineren en zo een persoonlijke collectie te creëren die jouw eigen verhaal vertelt.

 

Met veel zorg, respect en passie zorgen we ervoor dat het as perfect in het sieraad wordt vervaardigd. 

Assieraden op maat

Ben je geïnteresseerd in een uniek aandenken aan je dierbare of wil je deze betekenisvolle collectie ontdekken? Maak een afspraak bij ons in het atelier via deze link: Kom langs bij ons in het atelier!

 Sieraden op maat in eigen atelier 

 

info@cliccreations.nl
+31 73 747 00 88
Maandag tot en met vrijdag 08:00-17:00


Wil jij als eerste op de hoogte blijven van alle updates rondom as- en herdenkingssieraden? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

Wij zorgen ervoor dat jouw dierbare wordt herinnerd in een uniek, handgemaakt en op maat vervaardigd sieraad. Neem contact met ons op via onderstaande link voor alle mogelijkheden:

Stel hier jouw vraag 

 

 

 

Uitgelichte review van Betty!

 "Beste Suzanne, heel erg bedankt voor de prachtige ketting! De kinderen vinden hem ook prachtig. Het is precies hoe ik het heb bedoeld en je heb het prachtig gemaakt! Bedankt voor het lieve berichtje, ik had eigenlijk wat kaartjes moeten vragen om aan belangstellenden te geven. Zal hem met veel plezier en liefde gaan dragen. Heel erg bedankt! Groetjes, Betty"