Sieraden Den Bosch

Sieraden Den Bosch kopen? Kom langs bij Clic by Suzanne voor eigentijdse, unieke sieraden in inspirerende designs. Samen met jou gaan we graag op zoek naar het sieraad dat bij jou past! We hebben hiertoe een ruim assortiment, maar kunnen ook altijd sieraden op maat maken.

Bekijk het assortiment!

CLIC by Suzanne: sieradenontwerper in Den Bosch

Wie in 's Hertogenbosch op zoek is naar een sieradenontwerper komt uit bij Clic by Suzanne, gevestigd in Den Bosch met een eigen atelier waar elk sieraad met zorg handmatig wordt vervaardigd. Een volledig Nederlands bedrijf dus waar passie voor het vak centraal staat. Je kunt altijd bij ons langskomen om de collectie te bekijken, te overleggen over een handgemaakt sieraad of je bestelling op te halen. We verpakken je sieraden uiteraard zorgvuldig, ook als je een sieraad cadeau wilt geven ben je bij ons dus aan het juiste adres.

Sieraden Den Bosch

Sieraden Den Bosch

Vind je het lastig om sieraden uit te zoeken, bijvoorbeeld bij een bepaald kledingstuk? Dan adviseer ik je graag. Mijn liefde voor bijzondere sieraden in opvallende designs komt overal in de collectie terug. Dankzij het gebruik van kleur in sommige sieraden kunnen we bij elke outfit een passend sieraad vinden. Ook als je een maatwerk sieraad wilt of iets speciaals wilt laten ontwerpen, ben je welkom in mijn atelier waar ik graag alle mogelijkheden met je bespreek.

Lees bijvoorbeeld op ons blog het verhaal van Cornelia die langs kwam in mijn atelier in Den Bosch voor een uniek sieraad dat ik op maat samen met haar heb gemaakt.

sieraden Den Bosch

Het atelier met onze sieraden vind je in Den Bosch op de Graaf Van Solmsweg 46-D. 

Wil jij unieke sieraden in Den Bosch? Kies voor Nederlands design, ontdek Clic by Suzanne.

We vinden het leuk als je bij ons langskomt. Maak vooraf wel even een afspraak, dan weten we zeker dat we alle tijd voor je hebben.

Ja, ik wil een afspraak maken