Over ons: Thinking of You

Tegen wie zeg jij: "Ik denk aan je!"? 

Deze armbandjes maken we omdat we wat willen toevoegen of bekrachtigen met onze sieraden. In de coronatijd leek sieraden maken zo zinloos. We vroegen ons af waarom we eigenlijk sieraden maken. Wat kun je nou met sieraden toevoegen?

Ons antwoord was dat we met onze sieraden een bijdrage willen leveren aan een mooie, lieve verbinding tussen mensen en jezelf. Bovendien is het maken van sieraden een "Zen" bezigheid waarbij iets moois onder je handen ontstaat. Kortgezegd we zijn aan het Verbinden.

Zo kwamen we op het idee een mooi armbandje te maken dat mensen met elkaar kan verbinden. Via het armbandje ga je extra aan iemand denken!

    Er zijn veel momenten waarbij je iemand kunt laten merken dat je aan hem/haar denkt. Die vriendin die een zware operatie voor de boeg heeft, de juf van je kinderen aan het eind van het schooljaar, je collega die je zo fijn heeft geholpen. Wat ons betreft kunnen we elkaar niet vaak genoeg laten merken dat we aan elkaar denken. Dat maakt dat alles soepeler, gezelliger en liever gaat in het leven. Daar doen we het voor!

    Bestel jouw #ThinkingOfYou nu in onze webshop!

    De Thinking of You armbandjes werden door ons gemaakt in ons atelier in 's-Hertogenbosch waar we ook de CLIC by Suzanne collectie maken. Inmiddels worden ze bovendien met zorg door lieve collega's thuis aan de keukentafel gemaakt.

    Het maken verbind ons en zo komen er tijdens het maken steeds weer leuke nieuwe ideeën boven. Wat in 2020 begon met een enkel bolletje kan nu ook met een hartje, verschillende symbooltjes en edelstenen. Er komt iedere keer weer wat nieuws bij. We hebben nu zelfs een Valentijn Special Edition met een gouden hartje in een luxe verpakking!  

    Denk jij mee aan iemand?