Handgemaakte sieraden

Heb jij altijd al handgemaakte sieraden willen dragen? Kies uit een van de prachtige collecties van CLIC by Suzanne. De sieraden ontwerpen en maken we allemaal zelf met de hand en ook nog eens in Nederland!

Waarom kies je voor handgemaakte sieraden?

Een van de hele grote voordelen van handgemaakte sieraden is dat alles naar jouw lichaam gemaakt kan worden en dat is natuurlijk heel prettig. Wij vinden het van groot belang dat iedereen onze mooie sieraden kan dragen, dus we werken er hard aan om iedereen de sieraden te bieden die ze verdienen. Hierbij is het aluminium materiaal altijd het uitgangspunt.

Handgemaakte ringen

Welke voordelen zitten er aan handgemaakte sieraden van CLIC by Suzanne?

Zoals we al eerder benoemde vinden wij het belangrijk dat onze sieraden voor iedereen zijn, daarom hebben wij aluminium sieraden die Hypoallergeen zijn. Zo kan echt iedereen ze dragen, ook als je allergisch bent.

Een ander voordeel aan onze handgemaakte sieraden is dat ze gemakkelijk open en dicht gaan. Door middel van een gemakkelijk CLIC-systeem gaan onze sieraden open en dicht. Dit geldt voor armbanden en onze colliers. De ringen zijn vrijwel allemaal one size fits most en kun je zo strak of los als je wil om jouw vinger buigen. Mocht het toch niet goed zitten? Daarom zijn handgemaakte sieraden zo goed. Stuur het terug binnen de retour tijd en geef aan wat het probleem is! Wij kijken dan hoe we dit op kunnen lossen en dat kun je het gewoon inruilen.

Bekijk onze collectie ringen

Wat wij ook erg makkelijk vinden voor onze klanten is de video’s bij de colliers, zo kun je gemakkelijk zien hoe je een collier open en dicht doet, dit die je namelijk aan de voorkant. Sommige van onze sieraden kun je zelfs op meerdere manieren openen en sluiten. Een voorbeeld van zo’n sieraad is de Collier Bogen Rood C74R én deze is ook nog eens in 6 verschillende kleuren verkrijgbaar!

Daarnaast raden wij ook aan om altijd even de beschrijving te lezen, deze zijn op dat bepaalde sieraad gericht en zo kun je dus gemakkelijk lezen hoe dat sieraad precies werkt en welke voordelen eraan zitten.

Bekijk de mogelijkheden voor maatwerk

Een atelier in Nederland is natuurlijk leuk, maar dat moet het natuurlijk wel de mogelijkheid tot maatwerk bieden. Dat vinden wij ook, daarom kun je bij ons een afspraak voor een adviesgesprek boeken. Zo kun jij rustig rondkijken in het atelier en samen met ons bedenken welke sieraden je wil en hoe je dit zou willen vormgeven.

Gedenksieraden

Een andere belangrijke reden om voor onze handgemaakte sieraden te kiezen is omdat we as verwerken in onze sieraden als je dat zou willen. Zo kunnen wij je sieraden bieden met net dat beetje extra emotie. Wij maken dan een kleine holte in het sieraad dat jij wil hebben en we verwerken hier de as van jouw dierbaren in. Zo kan jij jou geliefden altijd bij je dragen en meenemen tijdens de mooie momenten in jouw leven. Voor meer informatie over onze as sieraden kun je hier klikken.

Weet wat andere klanten zeggen!

We kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk het is om de reviews te lezen en natuurlijk ook om de reviews achter te laten. Hierdoor kunnen wij indien nodig onze producten aanpassen, dat is het voordeel van handgemaakte sieraden. Natuurlijk kun jij als sieraden shopper ook goed meekrijgen wat je kunt verwachten van een bepaald sieraad. Het kan twijfel wegnemen en je helpen tot een zekere keuze.

Zijn handgemaakte sieraden nu echt iets voor jou en wil jij graag gebruik maken van alle mogelijkheden van handgemaakte sieraden? Bekijk snel onze ruime hoeveelheid aan prachtige sieraden of maak een afspraak in ons atelier, daar helpen we je ook graag verder.

Plan jouw afspraak hier!

 

Handgemaakte sieraden