Clic sieraden

Wat voor sieraden je draagt is iets heel persoonlijks. Houd je van simpel? Of misschien van opvallend? Draag je graag zilver? Of liever goud? In ons assortiment CLIC sieraden hebben we voor alle smaken mooie items. Ringen, colliers, armbanden, oorsieraden, elk CLIC sieraad is uniek en met liefde gemaakt.

Wat maakt de CLIC sieraden bijzonder?

Alle CLIC sieraden worden vast gemaakt met behulp van een onzichtbare magneet waardoor ze je als het ware omarmen. Hierdoor hoef je niet te prutsen met kleine sluitingen. De sieraden van CLIC by Suzanne worden met de hand gemaakt in het eigen atelier. Doordat de CLIC sieraden van aluminium zijn gemaakt verkleuren ze niet en hoef je ze dus ook niet te poetsen. Tevens zijn ze nikkelvrij dus allergievrij! Zoals je kunt lezen heb je met de CLIC sieraden by Suzanne echt iets unieks in handen.

Clic sieraden - collier

Nieuw in het assortiment: Golden Silvers

Ben je op zoek naar een sierlijk sieraad wat niet iedereen heeft? Kijk dan eens bij ons assortiment 14kt vergulde, zilveren hooggehalte, CLIC sieraden. Er zijn prachtige colliers, creolen en oorstekers in de mooiste vormen. Ook deze unieke CLIC sieraden worden in ons eigen atelier met de hand gemaakt. Hou je meer van zilver dan kun je deze lijn ook in het zilver bestellen.

Kom je ook eens langs in ons atelier?

Naast het uitgebreide online assortiment CLIC sieraden die je snel en eenvoudig kunt bestellen, maken wij ook graag een sieraad op maat voor je. Heb je op onze website gekeken maar niet helemaal gevonden wat je zocht? Misschien heb je zelf een idee voor een CLIC sieraad? Of zoek je een cadeau voor een speciaal iemand? Wij ontvangen je graag in ons atelier om al jouw wensen te bespreken. We maken graag iets moois samen met jou! Je mag ook naar ons atelier komen als je de CLIC sieraden eerst met eigen ogen wil zien of de juiste maat wil passen.

Klik hier om een afspraak te maken.

Liever onze CLIC sieraden in de winkel bekijken?

Naast het shoppen online via onze webshop of een bezoek aan ons atelier worden onze CLIC sieraden ook in diverse winkels in Nederland verkocht. Klik hier voor een overzicht van alle verkooppunten in Nederland en het buitenland.

Review Collier Draaiende Golven C224

"Een erg mooi collier. De bogen vallen speels op hun plek. Ik ben een super Clic fan want ik heb inmiddels 10 colliers. Ben er erg blij mee en krijg vaak complimenten." - Gina B ⭐⭐⭐⭐⭐