Bijzondere sieraden

Dé bijzondere sieraden die je zoekt!

Bijzondere sieraden, iconisch misschien wel of is dat een te groot statement? Ik vind van niet, want bijzondere sieraden laten je stralen en dat is gerust iconisch te noemen. Maar wat maakt een sieraad voor jou bijzonder? De gever, de gelegenheid of misschien het sieraad zelf door het design of de kleur. Ik ben altijd op zoek naar de elementen die sieraden bijzonder maken en in mijn collectie vind je dan ook unieke sieraden die modern en tijdloos zijn.

Liefs,

Bijzondere sieraden Clic by Suzanne

Wat maakt CLIC by Suzanne bijzonder?

Eén van de bijzondere eigenschappen van de sieraden van ‘CLIC by Suzanne’ is dat de ontwerpen geen doorsnee sluitingen bevatten. De sluitingen worden namelijk verwerkt in de ornamenten van de sieraden, door gebruik te maken van kleine magneetjes. Dankzij deze magneetsluiting zijn de unieke sieraden erg gemakkelijk om te doen. Je ketting blijft altijd perfect op z’n plek zitten én je hoef je ook geen zorgen meer te maken over ringmaten, want onze ringen passen iedereen.

Klinkt geweldig niet waar? … Is het ook! ;-) Handig, creatief en verrassend.

Maak kennis met de collectie bijzondere sieraden

Bekijk de gehele bijzondere sieradencollectie

 

Aluminium sieraden

Join the aluminium revolution. Niets is vervelender dan dat je geliefde sieraad na verloop van tijd langzaam gaat verkleuren... Mede om deze reden maakt Suzanne in haar ontwerpen enkel gebruik van aluminium, edelstaal en magneten. Aluminium en edelstaal zijn namelijk beide roestvrije materialen en verkleuren niet. Je kunt dus eindeloos blijven genieten van je bijzondere sieraden. Tevens zorgen deze materialen voor een mooie krachtige look. Wij zijn fan van aluminium sieraden en vertellen je er graag nog meer over. Klik hier >>

Bijzondere sieraden voor elke gelegenheid

Dankzij haar stijlvolle sieraden die uitblinken in hun eenvoud zijn de bijzondere sieraden van ‘CLIC by Suzanne’ geschikt zijn voor iedere gelegenheid. “Het ontwerpen van een sieraad is vooral veel loslaten en eerst denken en dan pas doen. De kunst van het weglaten is voor de vormentaal binnen de collectie van groot belang.”, aldus Suzanne.

Onze sieraden worden dan ook regelmatig bij speciale gelegenheden gedragen en natuurlijk kunnen we de sieraden naar wens voor je maken. Kom daarvoor gerust langs in ons atelier. Als moeder van de bruid is het bijvoorbeeld prachtig om een sieraad te dragen dat ook qua kleur bij de kleding past. Deze sieraden vind je dan in onze webshop.

Wil je een bijzonder sieraad dat 100% bij jouw wensen aansluit?

Dat is mogelijk! ‘CLIC by Suzanne’ heeft een eigen atelier gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Je bent hier van harte welkom om jouw wensen te laten omzetten in bijzondere sieraden! Suzanne gaat graag met jou in gesprek om zo tot een passend advies te komen. De afspraken kunnen uiteraard ook online worden gehouden via Zoom of Teams.

Maak nu een afspraak

Sieraden online bestellen

Heb je sieraden gevonden die goed bij je passen? Bestel jouw favoriete sieraden online of lees eerst onze tips bij het online bestellen van sieraden. Ons streven is altijd de sieraden dezelfde dag nog te versturen, maar alle bijzondere sieraden worden natuurlijk handgemaakt dus het kan soms een dag duren. Neem gerust even contact op om navraag te doen.

Wanneer je aanmeldt voor onze nieuwsbrief ontvang je direct een kortingscode t.w.v. 10 euro. Bovendien sturen we je dan af en toe een nieuwsbrief met nieuwe collecties en leuke acties.