Ik denk aan je

Tegen wie zeg jij: "Ik denk aan je!"? 

"Ik denk aan je." of "Thinking of you" is een uitspraak die we regelmatig doen. Iemand vertelt je iets en jouw reactie is: ik denk aan je. Er zijn zoveel gelegenheden waarbij je kunt laten merken dat je aan iemand denkt, bijvoorbeeld bij een verjaardag, jubileum, ziekte of gewoon om iemand een hart onder de riem te steken. Natuurlijk is een belletje of Whatsappje altijd goed, maar wij hebben de manier om op een hele speciale manier: "Ik denk aan je" te zeggen.

Wil jij op een originele manier laten merken dat je aan iemand denkt? Geef dan een #ikdenkaanje-armbandje cadeau. Deze originele Thinking of You cadeautjes toveren gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger en zijn dé manier om te laten merken dat je aan iemand denkt.

"Ik denk aan je" edelstenen

Laat weten dat je aan iemand denkt. Dit doe je natuurlijk door een armband met een betekenis te geven. Thinking of You armbanden met edelsteen zijn het perfecte cadeautje voor een verjaardag of voor een steuntje in de rug. De edelstenen hebben allemaal een bijzondere werking namelijk. 

  • Rozenkwarts: voor liefde en vriendschappen (heel populair!)
  • Maansteen: vrouwelijke krachten, werkt kalmerend
  • Amethist: Helende werking, zuiverend
  • Aventurijn: werkt kalmerend en beschermend
  • Agaat: innerlijke rust, stabiliserend
  • Lapis Lazuli: vriendschapssteen, bevorderd relaties
ik denk aan je armbandjes
Naar de collectie

#ikdenkaanje armbandjes

De armbandjes zijn typisch Dutch design, ontworpen door Suzanne van CLIC by Suzanne en deze Thinking of you armbandjes worden in ons eigen atelier vervaardigd. Elk armbandje wordt met zorg gemaakt en bestaat uit 2 soepele draden in roségoud, zilver of goudkleur gecombineerd met een kleine bedel, symbooltje in verschillende vormen. De sluiting is een bajonetsluiting die eenvoudig open en dicht gemaakt kan worden. Het materiaal van de armbandjes is non-allergeen chirurgisch edelstaal en de armbandjes zijn in 3 maten verkrijgbaar. Je kunt het armbandje natuurlijk zelf geven, maar wij merken dat veel mensen de armbandjes ook per post bij iemand laten bezorgen.

Ik denk aan je - zo kan het ook

Met een #ikdenkaanje armbandje kun je iemand echt verrassen en laten merken dat je aan ze denkt. Soms heb je niet eens een reden nodig om iemand te laten merken dat je aan ze denkt. Maar het kan ook heel goed dat je wel een reden hebt. Een #ikdenkaanje armbandje draag je altijd bij je, verwelkt niet en belandt niet bij het oud papier. Kortom, het is een onuitwisbaar cadeautje dat bij vrijwel elke gelegenheid past. Extra leuk: de #ikdenkaanje armbandjes zijn heel betaalbaar en daarom ook leuk als cadeautje bij een verjaardag, trouwdag of 

  • Als zussenarmband, hoe leuk als meerdere zussen hetzelfde armbandje dragen en zo hun speciale band zichtbaar bij zich dragen
  • Voor vriendinnen, met hun vriendinnenarmband altijd met elkaar verbonden door het #ikdenkaanje armbandje
  • Cadeau voor een geliefde, bijvoorbeeld met Valentijnsdag of een trouwdag
  • Sinterklaascadeau of Kerstcadeau

En zo zijn er nog veel meer momenten waarbij je iemand wilt laten merken dat je aan haar denkt. Die vriendin die een zware operatie voor de boeg heeft, de juf van je kinderen aan het eind van het schooljaar, je collega die je zo fijn heeft geholpen. Wat ons betreft kunnen we elkaar niet vaak genoeg laten merken dat we aan anderen denken. 

Bestel jouw #ThinkingOfYou nu in onze webshop!