Zomerse sieraden in vrolijke kleuren

Zomerse sieraden in vrolijke kleuren

Heb jij ook al zo’n zin om de zomerse jurkjes uit de kast te halen en je favoriete zomeroutfits weer aan te doen? De zomer is hét seizoen om uit te pakken met je outfit. Er zijn vaak verschillende feestjes, festivals en terrasdagen. Ook ga je misschien wel lekker op vakantie en neem je de leukste outfits mee. Deze outfits style je helemaal af met zomerse sieraden. CLIC by Suzanne heeft de perfecte sieraden voor prachtige zomeravonden of warme vakantiedagen.

Zomerse armbanden

In de zomer dragen we vaak korte mouwen of mouwloze items. Hierbij staat een armband prachtig. Een mooie armband maakt de outfit dan ook helemaal af. Je armen zien er minder “kaal” uit doordat je het opvrolijkt met een stijlvolle armband. CLIC by Suzanne heeft verschillende armbanden in de collectie die prachtig staan bij zomerse outfits. Shop hier!

Zomertrends in sieraden

We vertellen je graag meer over de zomertrends in sieraden. In plaats van grote en opvallende sieraden zien we nu steeds vaker minimalistische en strakke designs. Deze sieraden zijn opvallend in hun eenvoud en daarmee perfect voor de zomer. Ook zien we steeds meer felle kleuren en pastelkleuren terug komen in sieraden.

Zomerse sieraden

Pastelkleurige sieraden

Pastelkleurige sieraden passen perfect bij jouw pastelkleurige zomerse outfit. Deze fleurige kleuren geven je direct een zomers gevoel. Pastelkleuren zijn gemakkelijk te combineren. Dit komt doordat de kleuren niet erg fel zijn en hierdoor eigenlijk altijd overal bij passen. Ook zomers en heel stijlvol: onze blauwe sieraden.

Lichte sieraden voor de zomer

In de zomer draag je het liefst geen grote en zware sieraden. Dit gaat irriteren en zweten. Gelukkig zijn de sieraden van CLIC by Suzanne erg licht om te dragen. Alle sieraden zijn gemaakt van aluminium. Je voelt hierdoor bijna niet dat je sieraden draagt. Ideaal voor in de zomer! Je kunt deze sieraden dragen zonder het te heet te krijgen.

Zomerse sieraden die niet verkleuren

Ben je bang dat je sieraden verkleuren door zon of water? Daar hoef je bij de sieraden van CLIC by Suzanne niet bang voor te zijn! Doordat de sieraden gemaakt zijn van aluminium zijn de sieraden duurzaam en verkleuren ze niet. Je kunt jarenlang genieten van deze sieraden. De sieraden kun je elk seizoen dragen. Let wel even op onze handige tips voor het onderhoud van je sieraden.

Handgemaakte sieraden

Alle sieraden van CLIC by Suzanne zijn handgemaakt. De sieraden worden ontworpen en gemaakt in onze eigen atelier in Den Bosch. Hier bedenkt Suzanne alle sieraden collecties en werkt ze deze uit samen met haar team. Doordat alle sieraden met de hand worden gemaakt, kan je ook sieraden op maat aanvragen. Ben je op zoek naar speciale sieraden voor de zomer? We denken graag met je mee over de mogelijkheden!

Bekijk de zomerse sieraden in onze webshop