Aluminium sieraden

Unieke aluminium sieraden

Op zoek naar unieke, mooie en duurzame sieraden? Ontdek onze aluminium sieraden! Aluminium is een duurzaam metaal waar wij onze armbanden, ringen en colliers van maken. Maar waarom zijn aluminium sieraden nou zo bijzonder en duurzaam? Wij vertellen je graag meer!

Recyclebare sieraden

Natuurlijk wil je dat jouw sieraden helemaal bij jou en jouw stijl passen. Onze sieraden hebben verschillende ontwerpen en kleuren. Zo is er voor iedere gelegenheid, outfit of dag wel een sieraad te vinden. Onze aluminium sieraden zijn uniek en tijdloos. Zoek je een sieraad voor je dagelijkse outfit of juist een echte eyecatcher voor een bijzondere gelegenheid? Wij hebben wat jij zoekt!

Het voordeel van aluminium sieraden is dat ze heel licht zijn en niet verkleuren, zo kan jij jarenlang genieten van jouw unieke Clicsieraden.

Wist je dat aluminium sieraden ook een hele duurzame aankoop zijn? Aluminium kan je goed recyclen en dat zonder kwaliteitsverlies. Het is dus eigenlijk een soort circulaire economie, want het materiaal kan weer opnieuw gebruikt worden.

Aluminium sieraden

Unieke sieraden met kliksysteem

Het is natuurlijk heel interessant dat een aluminium sieraad zo duurzaam is, maar het uiterlijk en de kwaliteit van het sieraad zijn misschien wel nog interessanter.  Onze sieraden worden allemaal met de hand gemaakt in ons atelier. Veel sieraden hebben een unieke ‘Clicsluiting’, een magnetische sluiting die vaak verstopt zit in het sieraad. Deze sluiting is gemakkelijk te gebruiken en maakt het sieraad nog unieker.

5 voordelen van onze aluminium sieraden:

  • Unieke designs
  • Handgemaakt
  • Duurzaam materiaal
  • Verkleurt niet
  • Unieke magneetsluiting

Zoek je een aluminium sieraad met kleur? Of wil je juist een minimalistisch sieraad dat je dagelijks kunt dragen? In onze webshop heb je de ruime keuze uit verschillende oorsieraden, ringen, colliers en armbanden.

Wil je liever iets op maat? Neem dan contact met ons op, dan denken wij met je mee!