Twee ringen verbonden

Twee ringen verbonden

Hier in het atelier maken we de mooiste dingen mee... 
Zo heerlijk om dit te kunnen doen!

Dit is het verhaal van Cornelia

“Na het overlijden van mijn man in september 2019 merkte ik dat ik heel graag zijn ring wilde gaan dragen zonder deze aan te laten passen. Mijn voorkeur ging daarbij uit naar een ketting waaraan zowel zijn als mijn ring zouden worden bevestigd.”

“Ik heb maandenlang op internet gezocht naar een ketting waaraan twee ringen zouden kunnen worden bevestigd. Tot mijn verdriet zonder resultaat.”

“Het bleef mijn hartenwens om de ringen van mijn man en mij samen te kunnen dragen. Daarom besloot ik contact op te nemen met CLIC by Suzanne met wie ik goede ervaringen had. Zij heeft op basis van mijn ideeën een ketting ontworpen, waarin de ringen zonder aanpassing konden worden geïntegreerd waarbij ‘de verbinding’ het sleutelwoord is. Het gesprek dat we hadden vond ik open en inspirerend; naar de wensen die ik had werd echt geluisterd en er was continu ruimte voor inbreng van mijn kant.”

“De ketting die is ontworpen is precies wat ik voor ogen had, zelfs meer dan dat. Door de tips en creativiteit van Suzanne is het een sieraad geworden waarbij de ringen centraal staan. Bovendien zijn materialen gebruikt die ervoor zorgen dat de kleur en vorm van de ringen nog beter tot hun recht komen.”

“Ik ben zo blij dat ik nu eindelijk beide ringen aan één ketting als teken van onze liefde en verbintenis kan blijven dragen. Dit gun ik iedereen die een geliefde of familielid heeft verloren.”

Dit bericht mocht ik van Cornelia met jullie delen. Cornelia is erg enthousiast over haar persoonlijke herinneringssieraad. Benieuwd wat CLIC by Suzanne voor jou kan ontwikkelen? Kom eens langs in het atelier van CLIC by Suzanne en laat jouw wensen omzetten in prachtige sierraden!