Trouwen in CLIC-jes

Trouwen in CLIC-jes

Zo bijzonder dit weer!

Een heerlijke vrouw, in haar eentje een dagje op stap om bij haar prachtige witte, klassieke jurk bijzondere sieraden uit te zoeken.

Dolgelukkig met haar aanstaand huwelijk met de man van haar leven. 

Een samengesteld gezin dat, zonder elkaar al veel had moeten doorstaan, maar nu een eenheid gaat worden. Ze voelen allemaal aan alles dat ze het leven samen veel mooier in kunnen kleuren dan zonder elkaar. 
Ook de ex-schoon-familie wordt erbij betrokken en viert het feest met ze mee!

De bruid bleek al van alles bekeken te hebben en had uiteindelijk een afspraak bij mij gemaakt want ze zocht iets wat er nog niet was. 

Dat komt bij ons vaker voor en daar word ik blij van natuurlijk want dan kan ik iets leuks gaan bedenken.

Ik moest me inhouden want deze gelukkige aanstaande bruid in combinatie met de keuze van haar jurk en, tot mijn grote verrassing, fuchsia schoenen bleek maar heel weinig nodig te hebben om het feestgevoel compleet te maken.

Dus vonden we iets speciaals dat net de Finishing Touch was.

Wat maken wij graag bijzondere sieraden voor lieve mensen die van het leven weten te genieten want dat maakt het extra speciaal!

Heb jij ook een mooi verhaal voor mij of een jurk waar je sieraden bij nodig hebt?

Kom maar op!

Ik heb er nu al zin in!