Sieradenset voor dames

Sieradenset voor dames

Het kopen van een set met sieraden kan soms lastig zijn. Vaak is de vraag of het wel bij elkaar past en hoe je dit online kunt beoordelen. Wij willen je daarom alvast een handje helpen met unieke sieraden die heel goed samengaan. Zo weet je zeker dat alles bij elkaar past, dat is vooral ideaal als je een sieradenset dames cadeau wil geven. 

Zijn onderstaande tips toch niet de sets waar je naar op zoek was? Wij delen onderaan dit artikel nog enkele handige tips waarmee jij jouw ideale sieradenset zelf makkelijk samenstelt.

Sieradenset voor dames - tip 1

Kies voor kleur

Kleur zorgt ervoor dat iedere outfit gaat stralen, dus wat is er mooier dan een sieradenset met een kleurtje? Het leuke aan deze sets is dat je iedere kleur kan inwisselen voor een andere kleur van hetzelfde sieraad. Past paars niet helemaal bij jou? Kies de rode of blauwe oorbellen!

sieradenset dames

Deze paarse oorbellen zorgen ervoor dat jij met jouw sieraden een echt statement maakt. De set wordt met de collier uit de golden silvers collectie chique. Het elegante, maar ingetogen Thinking of You armbandje maakt de look helemaal af.

Deze sieraden zie je op de foto:

Sieradenset voor dames - tip 2

Maak een statement

Statement sieraden

Deze set heeft twee prachtige statement sieraden in de set. Het unieke ovalen collier zorgt ervoor dat jouw hals opvalt met dit prachtige sieraad. Het armbandje zorg voor een expressie van kleur en unieke vormgeving van het sieraad. De look wordt afgemaakt met de mooie rustige creool ovaal in de oren.

Deze sieraden zie je op de foto:

Sieradenset voor dames - tip 3

Blauwe sieraden

Blauwe sieraden

Een mooie look met een blauw thema. Het collier geeft een illusie van meerdere colliers, maar met draaggemak voor jou, doordat het maar één sluiting heeft. Deze collier wordt gematcht met de blauwe ring met kubusjes. De look wordt afgemaakt met matte rustige oorstekers in een rechthoekje vorm.

Deze sieraden zie je op de foto:

Sieradenset voor dames - tip 4

2x Gouden looks

De kleur goud is prachtig bij iedere outfit. Deze kleur is stijlvol voor een feest, maar het is ook gewoon een goede kleur voor iedere dag. Speciaal voor jou hebben wij 2 stijlvolle sieradensets dames samengesteld.

minimalistische goudkleurige sieraden

Een ander prachtig voorbeeld is deze look. Hier is het collier ingetogen en rustig met een kleine goudkleurige hanger. De ring bij deze sieradenset voor dames is een statement aan de hand en de grote vierkante oorbellen matchen prachtig de rest van de set.

Deze sieraden zie je op de foto:

 

Goudkleurige sieradenset dames

 

Ga je toch liever voor een rustige aluminimum, goud look? Deze sieradenset dames past bij iedere outfit en is daarom ook perfect als sieradenbasis voor alle iedere look. De rustige oorbellen passen goed bij de ketting. Deze collier is prachtig bij bijna alle sieraden van CLIC by Suzanne. De ring zorgt ervoor dat je toch echt een statement maakt met jouw sieradenset.

Kies je toch zelf liever jouw sieradenset dames uit?

Wil jij zelf een set met jouw favoriete sieraden uitkiezen, dan hebben wij een stappenplan gemaakt. Door deze te volgen heb je altijd een set die past bij de gelegenheid naar keuze.

  1. Kies welke sieraden je in de sieradenset dames wil hebben. Wil je één ring of meerdere, kies je voor een ketting, oorbellen of een armband. Maak die beslissing voor jezelf voor je begint met zoeken.
  2. Voor welke gelegenheid is de sieradenset dames? Wil je het elke dag dragen, of ben je op zoek naar een sieradenset die past bij die blauwe feestjurk die je hebt gekocht. Bedenk dit goed voordat je begint met samenstellen.
  3. Zorg ervoor dat je in ieder geval één statement sieraad kiest en bouw jouw sieradenset daar helemaal omheen.
  4. Stop alle sieraden van jouw keuze in het winkelmandje en bekijk de sieraden naast elkaar, ben je tevreden met jouw keuze?
  5. Doe ze thuis om! Zorg ervoor dat de sieraden je nog specialer laten voelen dan je al doet. Sieraden horen ervoor te zorgen dat je je sterk en zelfverzekerd voelt. Geniet van jouw eigen unieke sieradenset, want doordat je hem zelf samengesteld hebt, heeft niemand dezelfde sieradenset als jij.