Rode sieraden

Rode sieraden

Rode sieraden zijn prachtig bij die ene zwarte jurk of een fleurige outfit voor de zomer. Fleur jouw outfit helemaal op met prachtige rode sieraden. Prachtige hangers of juist minimalistische sieraden?

Rood = Passievolle sieraden

Rood ken je natuurlijk als een prachtig vurige kleur dat past bij heel veel outfits. Rood is passie, verlangen, maar ook intens. Dat is natuurlijk mooi om te dragen tijdens die ene avond uit of om te dragen naar een restaurant. Rode sieraden maken jouw avond net even iets leuker en specialer.

Daarnaast is het natuurlijk ook de kleur van liefde, het perfecte sieraad dus om cadeau te geven. Kies voor een minimalistische look met simpele oorknopjes of ga all out met een prachtige look bestaande uit oorbellen, een armband, een ketting en natuurlijk een rode ring. Rode sieraden zijn prachtig om te geven en om te krijgen. Het brengt mooie, maar ook zware herinneringen met zich mee. Sieraden zijn daarom ook heel emotioneel. Wil jij meer weten over hoe sieraden herinneringen of dierbaren mee kunnen dragen met jou rode sieraden? Lees dan dit blog voor meer informatie.

Rode sieraden in de zomer

Misschien denk je wel rood voor de zomer? Ik zeg gewoon doen! Rode sieraden geven je een boost en zorgen voor een mooie combinatie met de huid, vooral ook omdat CLIC sieraden een aluminium kleur gecombineerd met rood hebben. Zo maak jij die lange zomeravonden een bijzondere herinnering die de sieraden altijd met zich mee blijven dragen. Geniet van rode sieraden en ontdek de pracht van de kleur rood.

Aluminium sieraden met magneetsluiting

Deze rode sieraden zijn van aluminium en hebben een gemakkelijke magneetsluiting. Bijzondere sieraden zijn de sieraden van CLIC zeker, want doordat ze gemaakt worden van aluminium, zijn de sieraden hypoallergeen. Zo kan iedereen sieraden dragen, ook als je allergisch bent voor vele sieraad materialen. Zijn rode aluminium sieraden iets voor jou?

Bekijk ook onze groene sieraden en onze blauwe sieraden. Zo kun je gemakkelijk kleuren matchen met elkaar of natuurlijk los.

Bekijk hier de Aluminium bestsellers!