Nu ook leren heren armbanden!

Nu ook leren heren armbanden!

Leren armbanden voor heren

Wie houdt er nou eigenlijk niet van een leren armband? De leren armbanden van CLIC worden gemaakt in verschillende kleuren en patronen. Zo is er een bruine variant van gevlochten leer, een egale zwarte leren armband en een armbandje met krokodil print. Alle zijn gemaakt van kwalitatief leer met een handige bajonetsluiting.

Ook als unisex armband te dragen

Ik heb bij CLIC de leren armbanden ontworpen en geïntroduceerd met het idee dat we hiermee voortaan ook vele mannen blij kunnen maken met een blijvend cadeautje. Maar al snel was er ook veel animo voor de armband vanuit de meiden uit ons team. “Hij oogt gewoon zo stoer en luxe!” Eigenlijk is deze armband dus unisex.

De ideale zomer armband

Een mooie leren armband die stoer oogt en degelijk, wie wordt daar nou niet blij van. Sieraden zoals deze zijn een ontzettend leuke aanvulling op bijv. een zomerse outfit. Wellicht dat je al eens een leren armbandje hebt gekocht op of zelfs voor vakantie, bijv. als aandenken! Elke keer als je deze armband draagt haal je de goede herinneringen op en voel je je stoer en vrij.

Ook zijn de leren armbanden een goede finishing touch voor een casual of zakelijke outfit. Je kan hiermee toch een beetje stoerheid en “jij” toevoegen aan een outfit.

Stoere armbanden by CLIC

Goed om te weten: De stoere leren CLIC armbanden zijn niet alleen robuust, maar gaan ook gemakkelijk dicht door de bajonet sluiting! Je kan ‘m dus gauw afdoen wanneer jij wil en matchen met elke outfit die in je opkomt.