Nieuwe ontwerpen zijn nu online toegevoegd!

Nieuwe ontwerpen zijn nu online toegevoegd!

Het duurzame, Nederlandse sieradenlabel CLIC by Suzanne heeft haar collectie aangevuld met veranderbare colliers met gouden accenten. Bovendien zijn er kleurige armbanden en colliers ontworpen die perfect te combineren zijn met de bestaande oorsieraden en ringen.

De nieuwe collectie telt 22 verschillende colliers met 12 armbanden die daarbij passen. Zoals gebruikelijk in de ontwerpen van CLIC by Suzanne is in ieder item de unieke magneetsluiting verwerkt en wordt er nu voor het eerst gebruik gemaakt van een edelstalen sluiting.

Meer Mogelijkheden

De onzichtbare magneet sluiting maakt dat de nieuwe colliers op twee manieren te dragen zijn. Ontwerpster Suzanne Schaars speelt met combinaties van goud, rosé en hoogglans en combinaties met subtiele en volle kleuraccenten. Totaal nieuw zijn de colliers en armbanden met een “conventionele”  sluiting. Hiermee komen we tegemoet aan de vraag naar basic CLIC vormgeving in een betaalbare en kwalitatieve klasse.

Duurzaam vervaardigd in ‘s-Hertogenbosch

Heel belangrijk vinden wij onze footprint en ook met CLIC by Suzanne houden we daar dagelijks rekening mee. Bij aanvang koos Suzanne er al voor om de “makelij” in eigen beheer in Nederland te houden. Uit kwaliteitsoverwegingen maar ook omdat de produktie zo vele malen duurzamer te sturen bleek. Al jaren worden alle sieraden vervaardigd in eigen atelier. Regelmatig vervaardigen we speciale ontwerpen op aanvraag en maken we modellen op maat.