Een stralend Moederdagcadeau

Een stralend Moederdagcadeau

Moederdag staat voor de deur en het is tijd om onze moeders in het zonnetje te zetten. Maar wat geef je aan de vrouw die alles al lijkt te hebben? Bij CLIC by Suzanne hebben we het perfecte antwoord: onze exclusieve ZONNE Moederdagset, speciaal samengesteld voor deze bijzondere dag.

De eerste keer dat we een Thinking of You ketting uitbrengen! De Moederdagset bestaat uit een ketting & armband met Zonnesteen.

Stel je voor: een stralende ochtend, een kopje warme thee en een sprankelende verrassing die je moeder doet glimlachen van oor tot oor. Dat is precies wat onze ZONNE Sieradenset biedt. Met zijn betoverende ketting en bijpassende armband, beide met prachtige Zonnesteen edelstenen, is dit niet zomaar een cadeau - het is een symbool van liefde, positiviteit en waardering.


Shop de ZONNE | Thinking of You | Moederdagset hier!

De Zonnesteen edelsteen

Wat maakt deze Moederdagset zo bijzonder? Het is meer dan alleen een stukje natuurlijke schoonheid. Deze edelsteen draagt de warme kracht van de zon in zich, en wordt vaak geassocieerd met eigenschappen zoals vitaliteit, energie en vreugde. Het is als een stralend lichtpuntje dat de drager laat stralen van binnenuit.

Maar het is niet alleen de betekenis achter de edelsteen die onze Moederdagset zo speciaal maakt. Elk stuk is met liefde en vakmanschap handgemaakt in ons CLIC Atelier. Van de soepele draden tot aan de handige schroef- en bajonetsluiting, elk detail is met zorg gekozen om een tijdloos en elegant ontwerp te creëren dat generaties lang gekoesterd zal worden.Limited Edition | Tot 12 mei 2024 verkrijgbaar

En laten we de exclusiviteit niet vergeten. Onze ZONNE Moederdagset is slechts tot en met 12 mei 2024 verkrijgbaar, waardoor het een echte Limited Edition is. Dus als je wilt dat jouw moeder iets ontvangt dat net zo uniek en speciaal is als zijzelf, is dit het moment om toe te slaan.

Laten we samen deze Moederdag nog stralender maken met de exclusieve ZONNE Moederdagset van CLIC by Suzanne.

🤍 Exclusieve ZONNE Moederdagset: compleet met armband & ketting met Zonnesteen edelsteen.
🤍 Sieradenset t.w.v. €94,90 nu voor slechts €69,95!
🤍 Hypoallergeen
🤍 1 jaar garantie
🤍 Verkrijgbaar tot 12 mei 2024
🤍 Gemakkelijke Schroef- en BajonetsluitingShop de ZONNE Moederdagset hier!