Kubus Sieraden

Kubusvormige sieraden

Op zoek naar kubusvormige sieraden? Bij het ontwerpen van sieraden maak ik veel gebruik van eenvoudige, ruimtelijke vormen. De kubus is hiervan een perfect voorbeeld. Ik denk dat het bekendste voorbeeld van een kubusvorm wel de dobbelsteen is, maar laat ik vooral ook de Rubix kubus niet vergeten. Aan dat rijtje voeg ik graag mijn sieraden met een kubusvorm toe.

Bekijk hier een kort filmpje hoe ik de kubus sieraden maak

Sieraden met kubus

Terwijl ik bezig ben met het ene sieraad bedenk ik vaak alweer een volgend design. Zo ging het ook met de kubus sieraden. Het begon met de oorstekers met een kubusje. Hier waren we binnen ons team zo enthousiast over dat we direct wilden kijken hoe we dit vierkante kubusje ook in een ring konden verwerken. Vervolgens kon een halsketting natuurlijk niet ontbreken en voor we het wisten is er een complete collectie met sieraden met kubusvorm ontstaan. Ik hoop dat jij er net zo enthousiast over bent als wij.

 

Een ring die iedereen past

Het bijzondere aan de ring is dat deze vrijwel iedereen past. Ook als je 'lastige' vingers hebt waar een standaard ronde ring niet om past, kun je deze ring dragen. We zien bijvoorbeeld dat de ring vaak wordt gedragen door mensen met reuma in de vingers. Onze ring met kubusjes bestaat uit een flexibele draad met de kubusjes aan de uiteinden. Je buigt de ring als het ware rond je vinger zodat deze altijd past. De kubusjes kun je om elkaar heen buigen en het is bijvoorbeeld ook heel mooi om meerdere kleuren te combineren. Maak je dus geen zorgen om je ringmaat, de ring met kubusjes die ik heb ontworpen past iedereen.

Bekijk hier de ring met kubusjes

 

Sieraden in vele kleuren

De collectie is kleurrijk en ook de kubussieraden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Combineer meerdere kleuren of kies alles in dezelfde kleur, er zijn volop mogelijkheden. Wordt het blauw, paars, rood, oranje, zwart of geel/goudkleurig? We maken alle sieraden zelf in ons eigen atelier dus ook als je specifieke wensen hebt, kun je zeker even contact opnemen met mij. Het kubusje kan bijvoorbeeld ook iets worden uitgehold om wat as van een geliefde in te verwerken. Op die manier kun je de kubussieraden dus ook als assieraad of herdenkingssieraad dragen. Ik denk graag met je mee! 

 

Liefs,

Clic by Suzanne | Dutch Design Sieraden