Groene sieraden | Grande in stijl

Groene sieraden | Grande in stijl

In tijden van petite, picolo en ieniemienie-mini introduceert CLIC by Suzanne Grande, Groen!

Bekijk alle groene sieraden

Groen: een kleur die je subtiel laat stralen en prachtig past bij de najaarskleuren. We hebben een mooie donkergroene kleur geselecteerd. Deze kleur groen symboliseert onze natuurlijke ontwikkeling en vertrouwen in onze innerlijke kracht. We hebben een aantal bewezen klassiekers van de collectie in deze bijzondere groen uitgevoerd.

Grande: toon drama en spring eruit. CLIC by Suzanne blijft groots in krachtige vormen. Omdat het leuk is om meer drama te tonen, er uit te springen en te laten zien wat mogelijk is met eenvoudige, krachtige vormen. Door het onzichtbaar en creatief verwerken van een magneetsluiting in het ornament is het steeds weer een verrassing hoe deze colliers zich aan de voorzijde openen. Intelligence having fun!

groene sieraden

Ovaal: De ovale vorm van oorbellen is altijd te combineren en overal bijpassend. Enigszins opvallend en aanwezig in combinatie met een ingetogen, subtiel, ovalen verrassing. Je kunt namelijk de gekleurde losse ovalen eenvoudig verwisselen waardoor de oorhangers er altijd weer anders uit zien.

Special Edition: een feest van combinatiemogelijkheden, verwisselbaar en veranderbaar. Grote en kleine ringen in allerlei kleuren nu ook aangevuld met kern-ringen. Samen te voegen tot iedere keer weer een nieuwe samenstelling van ronde vormen met steeds andere kleuren. Ook prachtig zonder verwisselbare delen en te dragen aan twee zijnen. Wij zijn de tel kwijt in de combinatiemogelijkheden! En dat was ook de bedoeling van dit collier: eindeloos, verwisselbare mogelijkheden.

Aluminium groene sieraden

Alle sieraden worden gemaakt van aluminium en zijn daardoor makkelijk te bewerken en blijven lang mooi. Dankzij de unieke magneetsluiting die onzichtbaar is verwerkt in het ornament zijn de sieraden makkelijk om en af te doen. Aluminium is bovendien een duurzaam materiaal wat zorgt dat onze aluminium sieraden lang gedragen kunnen worden. De minimalistische tijdloze designs van de sieraden zijn daardoor ook een voordeel.

Join the aluminium revolution: CLIC by Suzanne