Granaat armband

Edelsteen de Granaat

Maandsteen januari: de granaat

Op zoek naar een mooi sieraad met de maandsteen van januari? Dan ben je bij CLIC by Suzanne aan het juiste adres. De Thinking of You lijn staat in het teken van verbintenis, voor geschenk, als je aan iemand denkt of... gewoon voor jezelf! De maandsteen van januari is rode granaat, een opvallende edelsteen die wordt gewaardeerd voor zijn schoonheid en symboliek. Deze edelsteen staat symbool voor passie en energie.

Wat is granaat?

Granaat is de perfecte steen voor crisissituaties of wanneer het leven er even minder uit ziet. De granaatsteen geeft kracht, energie, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, uithoudingsvermogen en wilskracht. De granaat maandsteen staat ook voor liefde en toewijding, en wordt vaak gebruikt als een geschenk om de verbondenheid tussen twee mensen te versterken.

Rode granaat armband

De granaat edelsteen komt in verschillende kleuren voor. De rode granaat, ook wel bekend als de pyroop, is de meest voorkomende en populairste variant. De minimalistische Granaat armband uit de Thinking of You lijn van CLIC by Suzanne is ontworpen met oog voor detail. Deze armband voegt een vleugje stijl en elegantie toe aan elke outfit. Perfect voor speciale gelegenheden of als dagelijks accessoire.

Het dragen van deze armband kan je helpen om je motivatie te vergroten en bijdragen aan krachtige energie, waardoor het jou kan helpen om obstakels te overwinnen en doelen te bereiken. De armband is gemaakt van twee soepele draden, met een granaat en twee bolletjes van goud of zilver edelstaal en met gemakkelijke bajonetsluiting. Wanneer je op zoek bent naar een cadeau voor een geliefde, is de granaat armband uit de Thinking of You lijn een perfecte keuze. Het is niet alleen een prachtig sieraad, maar je geeft hierdoor ook een betekenisvolle boodschap over van liefde en steun.

 

 

Liefs,