Feestelijke sieraden

Feestelijke sieraden

Shop nu jouw feestelijke sieraden bij CLIC by Suzanne. In onze collectie vind je sieraden voor elke feestelijke gelegenheid zoals een jubileum, gala of Kerst. Ook wanneer je een sieraad op maat wilt laten maken, denken mijn team en ik graag met je mee.

Kenmerken van onze feestelijke sieraden

Als je het mij vraagt is een feestelijk sieraad een model dat er echt uit springt. Een model dat door kleur en/of vorm anders is dan standaard en daarom echt een feestelijke touch geeft aan je outfit. De feestelijke sieraden van CLIC by Suzanne kenmerken zich dan ook door:

  • variatie in kleuren; van stijlvol zwart tot opvallend rood, je vindt bij ons het sieraad dat past bij jouw stijl
  • unieke vormen: onze sieraden hebben originele vormen die aan de ene kant als minimalistisch worden omschreven, maar toch opvallen door het unieke karakter.
  • van klein tot groot: elk sieraad in onze collectie heeft een ornament, de grootte van dit ornament kan nogal verschillen van subtiel tot in het oog springend. 

Welk feestelijke sieraad past bij jou? Bekijk snel de sieraadcollecties:

Sieraden voor Kerst

Wil je tijdens de kerstdagen extra sprankelen met mooie sieraden? Kies dan voor een sieraad van CLIC by Suzanne. Onze bijzondere sieraden zijn uitermate geschikt voor feestdagen zoals Kerst waarin je misschien net iets meer wilt 'shinen' dan anders. 

Dankzij de combinatie van kleuren met aluminium kun je de look creëren die echt bij jou past. Wil je bijvoorbeeld een sieradenset met stijlvol zwart of opvallende rode sieraden? Of wordt het een sieraad uit de collectie met Golden Silvers? Neem rustig een kijkje in onze webshop voor de mooiste sieraden voor Kerst. Natuurlijk kun je deze voor jezelf shoppen of cadeau geven aan een ander. Heb je advies nodig? Laat het ons dan weten, we denken graag met je mee en er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt.