Edelsteen Citrien

Edelsteen Citrien

In November kan iedereen wel een zonnestraal gebruiken, daarom is Citrien de geboortesteen van November. Geef het cadeau of koop een cadeautje voor jezelf. Citrien wordt ook wel citroenkwarts genoemd in het Nederlands.

Werking van de edelsteen

Deze edelsteen straalt zoals de geel-oranje kleur ook doet blijken. Het geeft energie, bevorderd zelfvertrouwen en het stimuleert jouw individualiteit. Door deze werking zal het ook bijdragen aan het overwinnen van depressies, angsten en zelfdestructief gedrag. Deze edelsteen is het zonnetje van alle edelstenen, dus haal de armband vooral in huis als het weer najaar wordt.

Shop zilverkleurig Shop Goudkleurig

Thinking of You Citrien

Citrien is echt het ideale cadeautje voor iemand die een steuntje in de rug nodig heeft. Alleen van de kleur word je al helemaal vrolijk. Daarnaast is het ook een leuk verjaardagscadeau. Geniet van de mooie kleur en de jarige wordt ook gelijk vrolijk.

Heb jij geen edelsteen nodig om het zonnetje in huis te zijn? Sieraden draag je natuurlijk ook gewoon omdat ze prachtig zijn en dát kun je wel zeggen van de Thinking of You armband Citrien. Kijk vooral ook even naar de andere edelstenen om mee te matchen.

Jarig in een andere maand?

Klik hier en ontdek welke armband bij jouw maand past! 

Edelsteen armband Citrien | Geboortesteen november

 

 

Liefs,