Het leukste cadeau voor Valentijn  ❤️

Het leukste cadeau voor Valentijn ❤️

Valentijnsdag is altijd een bijzondere dag in het jaar. 14 februari is een dag waarop jij jouw geliefde verrast met een leuk Valentijnsdag cadeau of een gezellige activiteit. Het gaat er vooral om dat je even een speciaal moment voor elkaar hebt en een leuke herinnering aan deze dag.

Voor 9 februari besteld, voor 14 februari in huis!

Valentijnsdag cadeau voor hem

Een kleinigheidje voor je geliefde is natuurlijk erg leuk en bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan een leuke leren armband. Het cadeau hoeft niet groot te zijn, want het gaat om het gebaar. Een armband is het ideale cadeau omdat jouw partner deze altijd bij zich kan dragen. Er zijn verschillende stijlen voor iedere man. Ga je voor een leren armband met croco print of toch een gevlochten print? Dit cadeau is onder de €30,- dus je kunt er eventueel zelfs nog iets bij geven of een leuke activiteit doen.

Kies voor een leren armband

Valentijnsdag cadeau voor haar

Een Valentijn cadeau is altijd lastig om uit te kiezen. Waar wordt jouw vriendin nu echt blij van? Geef je graag een kleinigheidje of kies je ervoor om groots uit te pakken? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en bij CLIC by Suzanne kun je unieke sieraden kiezen, dus maak zelf een set sieraden dat past bij jouw partner.

Thinking of You voor Valentijnsdag

Deze collectie is prachtig voor Valentijnsdag, de sieraden zijn niet te duur en ze zijn wel prachtig. Kies bijvoorbeeld voor de armbandjes met een hartje, deze basic armbandjes zijn perfect met andere sieraden te combineren, dat is toch ideaal? Onze tip hierbij is om ook het collier hartje te bestellen, zo heeft jouw partner een nieuwe set sieraden met een prachtige betekenis. Kijk ook zeker even door deze collectie heen voor andere sieraden met een bolletje, vierkantje, vlindertje of zelfs een bloem.

Bekijk de collectie

Edelsteen armbanden

Een ander uniek cadeau voor Valentijn is het kiezen van een edelsteen armband. Iedere maand heeft een eigen geboortesteen, dus hoe leuk is het om jouw vriendin een armband te geven met haar eigen geboortesteen. Bekijk hier alle geboortestenen. Met dit Valentijn cadeau kan de dag niet meer stuk!

Benieuwd naar nog meer inspiratie? Of wil je jezelf een Valentijnsdag cadeau geven? Bekijk onze collectie sieraden en mix en match jouw sieraden. Je hebt nog tot 9 februari om het voor 14 februari geleverd te krijgen.