Blauwe sieraden online kopen

Blauwe sieraden

Wil je graag blauwe sieraden online kopen? Een mooi blauw sieraad maakt je outfit compleet. En aangezien blauw een kleur is die veel wordt gedragen, denk maar aan de kleur van jeans ben ik heel blij met de mooie blauwe sieraden in onze collectie.

Bij CLIC by Suzanne vind je de mooiste handgemaakte sieraden in prachtige blauwe kleuren. De kleur blauw is in onze sieraden een accentkleur die altijd wordt gecombineerd met aluminium. Blauw is één van mijn favoriete kleuren, omdat het me doet denken aan mooie blauwe luchten en het symbool staat voor puurheid. 

 

blauwe sieraden

Strakke sieraden

De colliers, armbanden en oorbellen van Suzanne kenmerken zich door een strak design. De sieraden vallen op door de minimalistische uitstraling met bijzondere accenten en onverwachte combinaties. Alle sieraden zijn gemaakt van aluminium wat het design van de strakke sieraden nog verder versterkt. Strakke sieraden staan ook wel bekend als moderne sieraden. Toch vinden wij modern niet per definitie de juiste benaming omdat de sieraden juist tijdloos zijn en door vrouwen van alle leeftijden worden gedragen. In het assortiment van CLIC by Suzanne vind je strakke blauwe sieraden die jouw outfit zeker compleet maken.
Bekijk blauwe sieraden

Blauwe sieraden met magneetsluiting

Armbanden en colliers van CLIC by Suzanne worden gekenmerkt door een magneetsluiting die onzichtbaar in het sieraad is verwerkt. Dit maakt het eenvoudig om de sieraden om te doen, geen gepruts met sluitinkjes of slotjes, één klik is voldoende om het sieraad stevig vast te maken. Deze magneetsluiting is bijvoorbeeld ook ideaal voor mensen met reuma.
Mijn sieraden zijn tijdloos en ook wanneer je maatwerk wilt in je blauwe sieraad ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen bijvoorbeeld ook ruimte voor de as van een dierbare verwerken in het sieraad of samen met jou een design ontwerpen dat je bijvoorbeeld draagt op je bruiloft of andere speciale gelegenheid. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken heel graag met je mee.
Natuurlijk is blauw niet de enige kleur voor de sieraden van Suzanne. Wij bewerken ons aluminium in veel trendy kleuren en kunnen bovendien ook maatwerk leveren. Neem gerust contact op voor meer informatie.
Liefs,
Blauwe Sieraden Suzanne