As- en herdenkingssieraden

As- en herdenkingssieraden van CLIC by Suzanne!

Nieuw bij CLIC: as- en herdenkingssieraden
Het verlies van een dierbare is een ervaring die diepe emoties en herinneringen achterlaat. Bij CLIC by Suzanne begrijpen we de waarde van het koesteren van die bijzondere momenten en hebben we een collectie sieraden gecombineerd, speciaal geschikt voor het dragen van as- of herdenkingssieraad.

De symboliek achter de sieraden
Onze as- en herdenkingssieraden gaan verder dan alleen esthetiek; ze kunnen een diepgaande symboliek van troost, liefde en verbondenheid uitstralen. Het dragen van deze sieraden is dan niet meer alleen een decoratieve keuze, maar een manier om de aanwezigheid van een geliefde te voelen, om hun herinneringen met je mee te dragen, waar je ook gaat.

Unieke designs
De collectie kenmerkt zich door bijzondere ontwerpen, zorgvuldig vervaardigd om de diepere betekenis te weerspiegelen die achter elk ontwerp schuilt. De sieraden hebben een handige magnetische sluiting, waardoor deze aantrekkingskracht zorgt dat ze onzichtbaar sluiten. Dit maakt het ook praktisch en het voegt een vleugje gemak toe aan de emotionele waarde van het dragen van deze speciale stukken. De volgende ontwerpen zijn allemaal geschikt voor het creëren van as- en herdenkingssieraden:

A1
A32
A34
C25
C12
C74
C70
C116
C248
C246
C270
C273

Persoonlijk en handgemaakt voor jou
Wat deze collectie nog specialer maakt, is dat elk stuk handgemaakt is. Hierdoor krijgt elk sieraad een uniek karakter dat perfect past bij de individualiteit van jouw herinneringen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je de mogelijkheid hebt om meerdere stukken te combineren en zo een persoonlijke collectie te creëren die je eigen verhaal vertelt.

Neem contact met ons op!
Ben je geïnteresseerd in een uniek aandenken aan je dierbare of wil je deze betekenisvolle collectie ontdekken? Neem een kijkje door onze collectie en vind het perfecte stuk dat past bij jouw persoonlijke reis door herinneringen. Heb je het perfecte sieraad gevonden? Neem contact met ons op via de mail of bel ons, dan gaan we ervoor zorgen dat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen om jouw bijzondere herinneringen te bewaren.

info@cliccreations.nl
+31 73 747 00 88
Maandag tot en met vrijdag 08:00-17:00