Edelsteen Aquamarijn

Edelsteen Aquamarijn

Maandsteen maart: Aquamarijn

De heldere aquamarijn steen betekent letterlijk ‘zeewater’, waar de blauwgroene kleur van de steen naar verwijst. De aquamarijn edelsteen varieert van bleekgroen tot blauwgroen. De kleur alleen al is prachtig!

Waar staat Aquamarijn voor?

De edelsteen Aquamarijn staat voor oprechtheid, kalmte en ontspanning. Zowel geestelijk als lichamelijk, de steen draagt bij om in het moment te leven. De aquamarijn wordt beschouwd als een steen die staat voor hoop en optimisme. Het brengt positieve energie naar boven en draagt bij aan het stimuleren van een positieve kijk op het leven. Daarnaast helpt het dragen van de Aquamarijn bij aan het kalmeren van de geest en het verminderen van stress en angst.

De Aquamarijn Thinking of You armband

Bent u op zoek naar een speciaal cadeau voor een geliefde of voor uzelf? De Thinking of You collectie is een uitstekende keuze. Wanneer uw geliefde geboren is in maart of uzelf in maart bent geboren is het minimalistische armbandje met de Aquamarijn edelsteen niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een emotioneel gebaar dat lang zal worden gekoesterd. Het symboliseert liefde, vriendschap en innerlijke vrede, waardoor het sieraad een nog diepere betekenis krijgt.

Bestel jouw Aquamarijn Thinking of You armbandje hier in het zilver of goud!

 

Liefs,