De Blauwe Agaat edelsteen

De Blauwe Agaat edelsteen

De edelsteen van de maand december: de Blauwe Agaat

De blauwe Agaat wordt ook wel Blue Lace Agaat genoemd. Dit prachtige Thinking of You armbandje is het ideale cadeau voor iemand die op zoek is naar innerlijke rust en geeft een goede controle over jouw houding en emoties.

Agaat stabiliseert, aardt en beschermt je in zware tijden. Deze steen zorgt ervoor dat je nuchter zal nadenken en minder maalt over problemen en gebeurtenissen. Het helpt je om een nuchterheid te ontwikkelen die je in je verdere leven kunt gebruiken.

De Agaat is ook een ideale steen voor bescherming tijdens het reizen. Als je op vakantie bent, kun je het Thinking of You armbandje dus perfect dragen.

Tip van Suus: Leuk cadeautje voor op reis!

Blijf bij jezelf
Ook is het een leuk cadeau voor iemand die een langere reis gaat maken of studie in het buitenland gaat doen. Daarnaast helpt de edelsteen je in het stellen en behalen van jouw doelen. Doordat je nuchter blijft nadenken, kun je meer bereiken in je leven. Het armbandje steunt je bij het maken van nuchtere keuzes, zo blijf je helder en zul je minder snel afdwalen naar een onjuist pad.

De 5e chakra
De blauwe Agaat werkt voor het keel chakra, ook wel het 5e chakra genoemd. Dit gaat uiteraard in op de communicatie met jezelf, maar ook met anderen. Ook emoties worden hier geuit, daarom passen deze steen en de stimulans van het keel chakra zo goed bij elkaar.

Onweer
Een leuk weetje over Agaat! Volgens de Romeinen zou deze steen voorkomen dat het onweer inslaat op de plek waar de edelsteen staat. Handig dus als je bang bent voor onweer 😉

Tweelingen en Schorpioen
De blauwe Agaat (blue lace Agaat) past perfect bij de sterrenbeelden Tweelingen en Schorpioen.
Deze bijzondere steen is dan ook het ideale cadeau voor een van deze sterrenbeelden óf voor iemand die het nodig heeft om nodig heeft om nuchter na te denken en te stabiliseren.

Hulpmiddel
Let wel op dat deze prachtige edelsteen armband een hulpmiddel is en geen oplossing bij heftige klachten. Ga dan vooral naar jouw huisarts.

 

Liefs,